top of page

 Stucwerk voor een strak en glad resultaat.

Stucwerk is een veelzijdige en duurzame wandafwerking die al eeuwenlang gebruikt wordt om gebouwen een elegante uitstraling te geven.

Bij ons bedrijf zijn we trots op het gebruik van alleen hoogwaardige materialen van Knauf, een toonaangevende fabrikant van bouwmaterialen.

Ons stucwerkproces omvat het gebruik van Knauf's MP75 basispleister, een hoogwaardige gipspleister die uitstekende hechting, kracht en duurzaamheid biedt. Deze basispleister wordt gemengd met water en in meerdere lagen op de wand aangebracht, waardoor een glad en vlak oppervlak ontstaat dat klaar is voor afwerking.

Voor de afwerkingslaag gebruiken we Knauf's Fill en Finish, een kant-en-klare compound die uithardt tot een glad en hard oppervlak. Deze compound wordt met een spaan of spuitpistool op de wand aangebracht en kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan texturen en afwerkingen te creëren, van een glad uiterlijk tot een meer rustieke uitstraling.

Als u geïnteresseerd bent in onze stucwerkservices, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u een gratis offerte voor uw project.

pol_pl_Knauf-MP-75-L-maszynowy-tynk-gipsowy-lekki-30-kg-2975_1.png
bottom of page