top of page

PVC-vloeren :

Ontdek de voordelen van PVC-vloeren voor jouw huis - Vind vandaag nog jouw ideale vloer!"

 

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een PVC-vloer in huis. En dat is niet zo verwonderlijk, want een PVC-vloer ziet eruit als een echte houten vloer, maar heeft niet de nadelen van een houten vloer. PVC-vloeren maken vrijwel geen geluid als u erop loopt, zijn gemakkelijk te onderhouden en gaan jarenlang mee. Bovendien is een PVC-vloer veel betaalbaarder dan een houten vloer.

Wat is de ideale PVC-vloer voor u?

Als er verwarming in de ondervloer zit, is een plak PVC-vloer beter omdat deze strakker op de ondervloer zit. Hierdoor gaat de warmte sneller door de vloer, waardoor de vloer eerder warm is. Bij een click PVC-vloer duurt het iets langer voordat de warmte volledig door de vloer is in vergelijking met een plak PVC-vloer.

Twijfelt u welke PVC-vloer het meest geschikt is voor uw woning?

 

Geen probleem! Onze specialisten zijn deskundig en betrouwbaar en voorzien u graag van advies. Neem gerust contact op met Epsilon Bouw B.V en wij maken, indien gewenst, een vrijblijvende offerte op maat voor u, afgestemd op uw specifieke woonsituatie. Zo kunt u snel genieten van een prachtige nieuwe vloer, geplaatst door vakmensen met ruime ervaring in het leggen van PVC-vloeren.

H061dc96b1b1441fa9ed98303682a8bdfg.png_720x720q50.png
H27f9ee9b10a547b5bfb210e7552d0ac3M.jpg
ambiant-vivero-natural-oak-sfeer2-600x600.jpg
bottom of page