top of page

Plumbing Work: High-Quality Plumbing for a Safe and Reliable Installation

Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige loodgietersmaterialen is van cruciaal belang om een veilige en betrouwbare installatie te garanderen. Bij Epsilon Bouw B.V begrijpen wij het belang van hoogwaardige loodgietersmaterialen zoals Uponor loodgieterssystemen, die gebruikmaken van meerlaagse buizen en fittingen om het risico op lekkage vrijwel te elimineren.

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse installaties, waaronder CV ketels, radiatoren en vloerverwarming. Met onze expertise en ervaring kunnen wij deze installaties op een professionele en veilige manier installeren en onderhouden. Naast grotere projecten kunt u ook bij ons terecht voor kleinere werkzaamheden, zoals het installeren van keukenloodgieterswerk, het vervangen van radiatoren, het vervangen van waterleidingen en het aanleggen van nieuwe afvoeren en rioleringen. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw loodgieterswerkzaamheden, groot of klein.

 

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten op het gebied van installaties , neem dan gerust contact op met Epsilon Bouw B.V voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van een veilige, comfortabele en duurzame omgeving.

pressing of uponor press fittings  1080x400.webp
bottom of page